Puchar Prezesa koła nr 2

Puchar Prezesa koła nr 2 „LIN”

Galeria zdjęć: https://pzwsulecin2lin.pzw.org.pl/wiadomosci/224804/60/puchar_prezesa__relacja

 29 sierpnia 2021r., na Jeziorze Rzepsko (Piaskowe) odbyły się spławikowo – gruntowe zawody wędkarskie o Puchar Prezesa PZW Koła Nr 2 „LIN” Sulęcin, zaliczane do klasyfikacji Grand Prix Koła. W tym sierpniowym dniu do zawodów przystąpiło 18 uczestników (16 seniorów i 2 kobiety).

   Zawody w imieniu Prezesa Koła o godz. 07:00 otworzył kol. Bogdan Kułaczkowski, życząc wszystkim uczestnikom spokojnej sportowej rywalizacji oraz „TAAAKIEJ RYBY”. Losowanie stanowisk przeprowadziła komisja sędziowska, która również przedstawiła zawodnikom regulamin zawodów. Wędkarską rywalizację moczykije rozpoczęli o godz. 09:00, a zakończyli o godz. 13:00. Po zakończeniu zawodów do pracy przystąpiła komisja sędziowska ważąc złowione ryby, które w dobrej kondycji wróciły do wody. 

   Z końcową klasyfikacją zawodów zapoznał wszystkich uczestników Prezes Koła Kazimierz Jaruga oraz wręczył zwycięzcom nagrody, puchary i pamiątkowe dyplomy.

Klasyfikacja kobiet:

  I miejsce – Agnieszka Dulik – 1900 pkt.

 II miejsce – Monika Trzeciak – 1810 pkt.

Klasyfikacja seniorów:

  I miejsce – Bartłomiej Szewczyk – 5480 pkt.

 II miejsce – Bogdan Kułaczkowski – 5010 pkt.

III miejsce – Andrzej Raniewicz – 4400 pkt.

IV miejsce – Dawid Melanowicz – 4070 pkt.

Klasyfikacja zawodników po II Turze Grand Prix Koła 2021

KOBIETY:

 1. Monika Trzeciak – 29 pkt. + waga  3980g

 2. Agnieszka Dulik – 29 pkt. + waga  2980g

SENIORZY:

1. Bogdan Kułaczkowski – 29 pkt. + waga  10 500g

2. Bartłomiej Szewczyk – 29 pkt. + waga 9600 g

3. Andrzej Raniewicz – 26 pkt.

4. Dawid Melanowicz – 20 pkt. + waga  6590g

5. Bartłomiej Miszon – 20 pkt. + waga  5050g

6. Robert Godzina  – 18 pkt. + waga  4770g

7. Piotr Raniewicz – 18 pkt. + waga  4750g

8.  Marcin Stefański – 14 pkt.

9. Mirosław Czewiuk – 13 pkt. + waga  4570g

10. Rafał Łysakowski – 13 pkt. + waga  4120g

Koło PZW nr 2 „LIN” Sulęcin

Madman

Author: Madman

Share This Post On

Submit a Comment

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *